fbpx
        Kapat
        MENU

        Bugün, Brisbane, Avustralya’da yaşayan Müge ve Emre’nin Gaziantep’te gerçekleşen düğün fotoğrafı çekiminde yaşadıklarımızı size anlatacağım. Gaziantep’te en güzel düğün organizasyonlarını yapan By Mehmet organizasyon firmasının bir dönem Gaziantep düğün fotoğraf çekimlerini üstlendim. Müge ve Emre’nin düğün fotoğraf çekimini de By Mehmet organizasyon firması aracılığı ile üstlendim.

        Düğün fotoğraf çekimi her çiftte olduğu gibi Müge ve Emre içinde son derece önemliydi. Enerjisi yüksek, pozitif, eğlenceli çiftlerin düğün fotoğraflarını çekmeyi seviyorum. 10 yıldır birlikte olan Müge ve Emre’nin düğün fotoğraf çekimleri için Gaziantep’te gittim. Gaziantep’te yerleşik bir düğün fotoğrafçısı değilim ama her yıl birkaç defa düğün fotoğrafı çekmek için Gaziantep’e geliyorum.

        Düğün Divan Suites, Gaziantep’te olacaktı ama çok kalabalık bir hazırlık grubu olduğu için kuaförde hazırlanmayı tercih ettiler. Otelde yapılan düğünlerde şartlar eğer müsaitse çiftin otelde hazırlanması benim için öncelikli bir konudur. Kuaförde hazırlık fotoğraflarını çekmek için gittiğimiz ilk andan itibaren Müge ve kuzenlerinin samimi tavırları ile renkli ve eğlenceli bir düğün gününe başlamış olduk. Müge’nin çekimlerini tamamladıktan sonra damadın çekimleri için yolda Ömer’in bize anlattığı komik hikayeler, düğün gününün oldukça renkli ve eğlenceli geçeceğinin bir kanıtı gibiydi.

        Size fotoğrafın hikayesini anlatmadan önce, düğün adetlerimizden biri olan düğün gecesi damadın sırtının sıvazlanmasını kısaca anlatmak istiyorum. Düğün gecesi, damat gerdeğe girmeden önce dövülür. Kökleri ve amacı çok farklı olsa da günümüzde genelde eğlence amacı ile yapılan bu geleneksel olayın nedenini hiç merak ettiniz mi? Geleneksel toplumlarda gerdeğe girmek üzere olan (eşiği aşmak) damadın sırtına, genellikle bekar arkadaşları tarafından atılan yumruklar tarihte (geçmişte) “yeni hayat bahşeden, yani eski hayatı bitirip yenisini başlatan vuruşlar” kapsamında iken günümüzde, diğer pek çok uygulama gibi düğün oyunları ve eğlencelerinin bir parçasına dönüşmüştür. Değişmeyen tek şey ise atılan yumruklar eşliğinde gerdeğe giren damadın “tam” ya da “olgun” bir erkeğe dönüşmesi ve bekar arkadaşlarını önceki hayatında bırakmasıdır.

        Gaziantep Düğün Fotoğrafçısı

        Sohbet etmeyi, yeni insanlar tanımayı severim. 2013 yılından beri Gaziantep düğün fotoğrafçısı olarak çalışıyorum. Ömer ile yolda giderken Emre ile öğrencilik dönemlerinden beri birlikte olduklarını, kendi düğününde yaşadıklarını, hatta öyle havadan sudan konuşurken; birden ellerini ovuşturarak gece Emre’nin gerdek öncesi başına gelecekleri kahkahalarla anlattı. Ömer’in dediğine göre Emre onun düğününde kapıyı tutmuş o da Emre’yi geçemediği için bayağı bir hırpalanmış. O gün bugündür Emre’nin evlenmesini dört gözle bekliyormuş.

        Herkes için keyifli ve eğlenceli bir gündü. Sizi tanıdığıma çok mutlu oldum sevgili Müge ve Emre. Hayatınız boyunca yüzünüzden gülümseme, kalbinizden de sevgi hiç eksik olmasın.

        Düğün fotoğraflarınızı bana çektirmek ister misiniz? Sizinle de tanışmak ve en güzel gününüzde birlikte olmak için sabırsızlanıyorum! Gaziantep’te düğün fotoğrafı çektirmek için, her türlü soru veya görüşünüzü iletişim formundan bana iletebilirsiniz.

        En güzel düğün fotoğrafları, sürpriz indirimler ve uygun fiyatlar için hemen Fiyat Teklifi Alın!

        Sevgiler,
        Hasan VARDAR

        Yorum Yap

        E-posta adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.